Росица Данаилова, сестрата на Стефан Данаилов, пропусна опелото на съпругата му заради състоянието си

Росица Данаилова, сестрата на Стефан Данаилов, е получила сериозна травма на главата. До инцидента се е стигнало след като Росица паднала лошо навръх Цветница. Травмата й се оказала достатъчно сериозна, за да накара лекарите да й забранят изобщо да става от леглото.

[caption id="attachment_406847" align="alignright" width="300"]Росица Данаилова Росица Данаилова[/caption]

Заради това Росица Данаилова пропусна опелото на съпругата на брат си - Мария, което се състоя в 12 часа днес. Освен жена на големия актьор, покойната Мария Данаилова беше и сред най-близките й приятелки. Именно Росица Данаилова е тази, която запознава брат си с Мария, която по онова време е омъжена за режисьора Вили Цанков и е сред най-известните манекенки в София.

Макар че нямаше възможност да присъства на опелото, Росица изпрати огромен букет с любимите цветя на приятелката й. Това е поредният удар, който живота нанася на Стефан Данаилов. Големият ни актьор беше диагностициран с онкологично заболяване преди няколко месеца. Той тъкмо беше започнал да се възстановява от него, когато сестра му падна и нарани главата си.

Безспорно най-тежък удар по Стефан Данаилов обаче е смъртта на съпругата му, която се спомина в нощта на вторник срещу сряда. Мария Данаилова до последно е пазела в тайна от съпруга си, че има проблеми със сърцето, научиха от БЛИЦ.