"Без съжаление за Мария Данаилова", изцепи се синът на Ламбо в профила си в социалната мрежа Фейсбук

Смъртта на Мария Данаилова се оказа истински шок както за съпруга й Стефан Данаилов, така и за голяма част от българите. Жената, която посвети над 50 години от живота си на звездата на родния театър и кино, почина внезапно в нощта на вторник срещу сряда. Кончината й буквално съсипа големия ни актьор, който по думите на близките му, е неутешим от загубата.

[caption id="attachment_406491" align="alignright" width="300"]Влади Данаилов се изцепи за смъртта на Мария Данаилова Влади Данаилов се изцепи за смъртта на Мария Данаилова[/caption]

Именно в момента, в който всички са съпричастни с болката на Стефан Данаилов, синът му се оказа този, който буквално сипа сол в раната. "Без съжаление!", изцепи се Влади Данаилов за смъртта на Мария Данаилова. Недопустимият му коментар дойде след изказани съболезнования от негови приятели, по повод кончината на съпругата на баща му.

Изглежда това обаче ни най-малко не трогва Данаилов-младши. Според който случилото се е не е кой знае какъв повод за драма, тъй като всички сме щели да умрем в един момент. Както знаете, синът на Ирен Кривошиева и Стефан Данаилов има доста особен нрав и вярвания. И е напълно възможно да не е казал думите с лошо, коментират форумци, видяха от БЛИЦ, цитирани от kliuki.net.

Това обаче не го оправдава за грозно звучащите думи, още повече, че баща му неведнъж е определял Мария Данаилова като любовта на живота си и най-голямата си опора. "Дори само заради това е длъжен да покаже уважение към паметта й", гневят се хората.