Не възнамерява да присъства на погребението й

Ирен Кривошиева, която има извънбрачен син от Стефан Данаилов, призна за греховете си към покойната му съпруга – Мария Данаилова.

Информацията за кончината на Мария Данаилова свали Ирен Кривошиева неподготвена. Първоначално тя не можа да повярва, но след като се поокопити, призна, че има много грехове към нея, отбелязва Информационна агенция ПИК.

Преди три години, тя взриви бомба, признавайки публично, че бащата на сина й Владимир, е Стефан Данаилов. Ирен Кривошиева обяви, че се е виждала с Мария Данаилова и е разговаряла с нея само един-единствен път през живота си. Това се е случило много отдавна във времето, когато Владимир е бил едва на годинка.

[caption id="attachment_406390" align="alignright" width="300"]Ирен Кривошиева е възхитена от отдадеността на Мария Данаилова Ирен Кривошиева е възхитена от отдадеността на Мария Данаилова[/caption]

Тогава Ирен Кривошиева останала с впечатлението, че всичко, което прави Мария Данаилова, е в името на съпруга й – Стефан Данаилов – Ламбо. Тя подчертава, че вероятно не е лесно човек да се отдаде до толкова на някой друг и допълва, че Стефан Данаилов е бил животът на Мария.

Напоследък Владимир се сближил доста със Стефан Данаилов и двамата доста се разбирали. Често си говорили по телефона, докато Ламбо се луташе между живота и смъртта, борейки коварното онкологично заболяване на кръвта. Ирен Кривошиева споделя, че Владимир много харесвал начина на мислене на Мария Данаилова. Ирен е била наясно, че Мария от доста години е имала тежки проблеми с бъбреците, но не е вярвала, че краят на живота й ще настъпи толкоз рано.

Ирен Кривошиева не скри намеренията си да посети гроба на Мария Данаилова. Тя обаче категорично отхвърля възможността да се появи на погребението й, тъй като това за нея е само една формалност. Актрисата обаче бе категорична, че ще отиде на гроба на Мария Данаилова, когато там няма никой, тъй като отношенията между двете не се нуждаят от показност. Ирен Кривошиева признава, че новината за смъртта на съпругата на Стефан Данаилов я е притеснила много. Тя ще я запомни с пълната отдаденост на съпруга й, която се среща изключително рядко в днешно време, пише Блиц.