Ким Чен Ун лъжел, че е дете на служител в посолството, наричал себе си Пак Ун

Ким Чен Убн изобщо не се интересувал от политика като малък. Като дете настоящият лидер на Северна Корея бил по-скоро свит, разказват приятелите му. И допълват, че за разлика от политическите дела, Ким Чен Ун бил буквално обсебен от баскетбола. Страст, която показва и до днес чрез приятелството си с баскетболната егенда Денис Родман.

[caption id="attachment_406285" align="alignright" width="300"]Ким Чен Ун като малък Ким Чен Ун като малък[/caption]

Тези подробности бяха разкрити по-рано днес по време на концерт в чест на въздушните сили на Северна Корея. Освен любопитни детайли от детството на Ким Чен Ун, бяха показани и негови невиждани до днес снимки като дете. На кадрите се вижда, че още като дете Ким Чен Ун, който в момента е на 31 години, е бил доста пълничък.

Самите фотоси са повече от уникални, тъй като до момента се пазеха изключително строго от държавната агенция на Северна Корея. До момента единствените снимки на лидера от преди години бяха негов детски кадър, на който е с майка си и като ученик, по време на пътуване в Швейцария. Любопитното е, че по време на следването си в Международното училище в Берн, Ким Чен Ун умишлено криел самоличността си и истинското си име.

Младежът упорито обяснявал на съучениците си, че е син на служител в посолството на Северна Корея в страната и се казва Пак Ун, научиха от бТВ.

[gallery link="file" ids="406286,406287"]