Черен Великден в Петричко – 4 погребения вместо сватба

Черен Великден в Петричко – 4 погребения вместо сватба
5 (100%) 1 vote

Черен Великден за две семейства, вместо сватба, погребаха загинали в катастрофа годеници

Черен Великден в Петричко. Навръх светлия християнски празник две семейства погребаха загиналите си в катастрофа деца. Четиримата млади – двама братя и половинките им, загинаха при зверска катастрофа на няколко километра от Сандански – в района на хотел „Мамин Кольо“.

Черен Великден в Петричко

Черен Великден в Петричко

Трагедията се случи навръх Велика Събота, около 10 часа сутринта, когато братята Димитър и Станислав Тегови, съответно на 28 и 25 години, и приятелките им Траянка и Стефка, на по 26 години, се обърнаха с автомобила си, след като преди това се удариха в джип. Едно от момичетата и Станислав загиват на място, а другата девойка и Димитър умират от раните си малко по-късно в болницата в Сандански.

Траянка и Димитър са стягали сватба през юни месец. Двамата са се сгодили навръх Коледа миналата година и пътували към родните си места, за да съберат семействата си преди важната крачка. „Трябваше да се видим всички в дома на Димитър в Петрич. Вместо това се събираме за погребения“, плачеха почернените близки, видяха от „24 часа“.

На същия завой при катастрофи са загинали и други млади хора. Това са 30-годишният Борислав, загинал преди 13 години с 16-годишната Катина. Преди две години пък 31-годишен мъж от Сандански почина навръх Разпети Петък след като колата му се заби в товарен камион.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар