Бащата на Чочо Попйорданов потвърди това, за което от години се шушука в светското пространство

Чочо Попйорданов почина преди почти една година, но споменът за него не избледнява в сърцата на многобройните му почитатели. По повод наближаващата годишнина от кончината на обичания актьор, баща му Иван Попйорданов даде откровено интервю за предаването на Кеворк Кеворкян "Всяка неделя".

[caption id="attachment_406090" align="alignright" width="300"]Бащата на Чочо Попйорданов проговори за връзките му Бащата на Чочо Попйорданов проговори за връзките му[/caption]

В него почерненият родител потвърждава това, за което се шушука от години в светското пространство. А именно, че връзката с Йоана Буковска е съсипала Чочо Попйорданов. "При него се получи срив, заради една връзка, от която се почувства предаден", категоричен е бившият телевизионер. И макар да не спомена имена, всички, запознати с живота на звездата от "Граница" и постановката "Хъшове", са категорични, че става въпрос именно за Буковска.

Която го разведе със съпругата му Хилда Казасян, а впоследствие го заряза като дори се появиха слухове, че му е изневерила. Болката от предателството тласна Чочо Попйорданов към алкохола, със зависимостта към който се бореше дълги години. За разлика от отношението, което демонстрира към Буковска, Иван Попйорданов говори само хубави неща за другите две жени в живота на сина си - бившата му съпруга Хилда и последната му половинка Даниела.

"Приемахме Хилда за наша дъщеря", откровен е бащата на Чочо Попйорданов. За Даниела пък е категоричен, че е пожертвала собствения си живот в името на Чочо, за да бъде постоянно до него, предават от БЛИЦ.