Президентската двойка се развежда скоро

Росен Плевнелиев е на път да остане без семейството си.

С всеки изминал ден отношенията между него и половинката му Юлияна се пропукват, разкриват от обкръжението на държавния глава. Никой не може да каже със сигурност заедно ли са Росен Плевнелиев и съпругата му или бракът им е само на хартия, за да не се развихри поредния публичен скандал. От момента на встъпването му в длъжност до сега, държавният глава отказва категорично всякаква публичност със съпругата си с аргумента, че заеманата от него длъжност не налага излагането на семейството му на показ.

[caption id="attachment_406060" align="alignright" width="300"]Росен Плевнелиев и Юлияна са пред развод Росен Плевнелиев и Юлияна са пред развод[/caption]

Юлияна Плевнелиева не е придружила съпруга си на нито една от чуждестранните му визити. Тя отказва да застане до рамото на съпруга си и на най-светлите празници като Коледа и Великден. По това, което двойката демонстрира публично не личи да са семейство, коментират запознати. Половинката на Росен Плевнелиев напоследък бива засичана доста често да вечеря в компанията на значително по-млади мъже в сравнение с него. Възмутени очевидци коментират, че тя не полага дори минимални усилия да се среща с тях по-дискретно. Дори напротив, провежда срещите си с тях в идеалния център на София.

Специалисти коментират, че поведението на президентшата все повече заприличва на отмъщение към Росен Плевнелиев. Сякаш се опитва да му каже „Стой си в президентството, а аз ще си правя, каквото искам, без оглед на общественото мнение”. Вероятно на всеки един от вас е направило впечатление, че държавният глава категорично отбягва въпросите, свързани с личния му живот. Една от пиперливите теми за него, от която бяга като дявол от тамян е и тази за тайната му среща, която проведе във Виена с изпълнителния директор на ЕVN - Щефан Шишковиц.

Близки до Росен Плевнелиев твърдят, че е бесен заради постоянните изцепки на половинката си и при все мекушавият му характер, възнамерява да последва примера на Надежда Михайлова (Надежда Нейнски), за да не се излага повече. Напоследък все по-настойчиво се носи мълвата, че президентът ще се разведе официално след изборите за евродепутати, които ще се проведат през май, пише pik.bg.