Андрей Арнаудов пародира със селфи президента Плевнелиев в „Къртицата“

Андрей Арнаудов си направи доста неуместна шега снощи. По време на живото предаване на "Къртицата", водещият реши да си направи селфи с Иван и Ива Екимова пародирайки президентското селфи.

Преди няколко седмици президентът Росен Плевнелиев реши да разчупи официалния протокол по време на среща със Соломон Паси и генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен. Повод за срещата беше връчването на орден „Стара планина“ на последния.

[caption id="attachment_406031" align="aligncenter" width="300"]Селфито на Иван и Андрей пародира президентското Селфито на Иван и Андрей пародира президентското[/caption]

В желанието си да превърне церемонията в не толкова официално и строго събитие, президентът реши да си направи приятелско селфи с Расмусен и Соломон Паси. Снимките станаха изключително колоритни, макар да си спечелиха и някои пиперливи коментари в мрежата.

[caption id="attachment_406032" align="aligncenter" width="300"]Водещите си направиха хубава шега с държавния главаВодещите си направиха хубава шега с държавния глава Водещите си направиха хубава шега с държавния глава[/caption]

Селфи „Стара планина“ се оказа такъв хит, че Андрей Арнаудов снощи просто не можа да се сдържи и да не го пародира. Водещия на "Къртицата" изчака, колегата му Иван Христов да реши да се щракне с Ива Екимова и се нареди сред тях за снимката.

Селфито на Ива Екимова Андрей Арнаудов и Иван обаче не се посрещна особено добре от феновете. Форумци коментират, че водещата цяла вечер не е спряла да прави реклама на предаването си. Други пък заявиха, че пародията на Иван и Андрей не е особено оригинална. И сметнаха селфито с пилешки костюми за доста неуместна шега.