Изчезналата Валя и нежеланието на семейството й да се дава гласност на случая, разгневиха черната Златка

Изчезналата Валя от Бургас е тема номер едно в родните медии вече дни наред. Красивата медицинска сестра изчезна мистериозно във вторник вечерта и от тогава от нея няма и следа. Случаят доби толкова широк аспект, че дори и Златка Димитрова се намеси с призив момичето да бъде открито възможно най-скоро.

[caption id="attachment_406019" align="alignright" width="300"]Изчезналата Валя вече дни наред е в неизвестност Изчезналата Валя вече дни наред е в неизвестност[/caption]

Любопитното обаче е, че освен да изкаже подкрепа, плеймейтката нападна доста остро бащата на изчезналата Валя. Черната Златка се изказа негативно по адрес на Иван Иванов заради факта, че той отказва да бъде давана гласност на случая. "Защо отказва коментари? Ако иска да я намери, трябва да се шуми около изчезването й. Много е странно това!", написа в профила си във Фейсбук Димитрова.

И разкри, че случаят с изчезналата Валя й напомня много на друга подобна ситуация от преди няколко години, в която младо момиче се скарва с майка си и травмирано от случилото се, се хвърля от моста, а тялото му е изхвърлено на плажа седмица по-късно. Именно такива са подозренията на органите на реда и за случая с Валентина.

Разследващите смятат, че медицинската сестра се е хвърлила от моста, а в официално съобщение на пресцентъра на МВР-Бургас се казва, че няма шанс Валя да е жива.