Цар Киро поиска ново разследване на събитията от 2011-та: "Момчето от Катуница - Бог да прости", но имоти за 100 милиона ми изгоряха там, жалва се Кирил Рашков

Цар Киро отново напомни за себе си, малко след като пловдивската прокуратура обяви, че скандалното тефтерче, пълно с имена на подкупени политици и митничари, не е негово или на човек от фамилията.

[caption id="attachment_405978" align="alignright" width="300"]Цар Киро се жалва пред bTV Цар Киро се жалва пред bTV[/caption]

Ромският бос Кирил Рашков, небезизвестният Цар Киро, доби кураж да се появи по страниците на вестниците, като за пръв път след трагедията в Катуница и излизането от затвора, даде интервю за вестник „ШОУ“ и след това за bTV.

„Разполагаме в семейството едва със 100 на ден, а сме 5 души...“ – жалва се 72-годишният Цар Киро пред репортер на вестника. Наистина, жив да го ожалиш: имуществото на фамилията е запорирано и независимо от това, намира начин да си докарва значително повече от средностатистическия българин, живеещ в провинцията.

Въпреки всички болежки, които ги има – диабет и два прекарани инсулта, за bTV Кирил Рашков заяви наперено: „Живея си като цар и който иска – да завижда!“

Случаят „Катуница“ трябва да разследва отново, поиска чрез медиите Цар Киро. Да припомним, че Ангел Петров почина пред очите на своя баща, прегазен от пълен с цигани микробус в Катуница на 23 септември 2011-та. Това стана повод за събитията, които взривиха народния гняв и палатите на Цар Киро бяха изпепелени.

„Все пак, аз не се сърдя на никого, понеже хората бяха заблудени – аз нямам нищо общо със смъртта на момчето в Катуница“ - твърди циганският „цар“ сега. Той изглежда е забравил и за средния пръст, който показа на българите, за заканите за саморазправа и за всичко останало.

[caption id="attachment_405981" align="alignright" width="300"]Имоти за 100 милиона изгоряха, жалва се Цар Киро Имоти за 100 милиона изгоряха, жалва се Цар Киро[/caption]

"Имуществото ми за 100 милиона евро изгоря, виновните се виждат на камерите и все още няма осъдени" – възмути се Рашков. По времето на Борисов не искаха да разследват, но сега властта е друга, със задоволство констатира Цар Киро. Той не скри, че е привърженик на БСП, харесва и ДПС, познава се с  Доган от затвора, където лежи  за измами още по времето на Тодор Живков. Симпатиите явно са взаимни, защото Цар Киро и при Тройната коалиция, и сега, разчита на протекции от властта, за да получи богатството за милиони, което оплаква.