Малкият зевзек се е превърнал в любимец на шоумена

Слави Трифонов дава огромен хонорар на малкия зевзек Димитър Андреев, който разведрява обстановката в „Шоуто на Слави” всеки петък с интересните си вицове.

Оказва се, че Митко е основният спонсор на фамилията си. Макар едва 9-годишен, Димитър Андреев е поел тежкото бреме да издържа родителите си, отбелязва на страниците си таблоидът „България днес”. От една година малкият зевзек разсмива зрителите на шоуто със собствена рубрика. Макар хонорарът, който получава за изявата си в „Шоуто на Слави” да се пази в строга тайна, се знае, че той не е никак малък.

[caption id="attachment_405930" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов обожава малкия зевзек Слави Трифонов обожава малкия зевзек[/caption]

Слави Трифонов е успял да затвори устата на майката и бащата на Митко и те не продумват и думичка по тази тема. Факт е обаче, че благодарение на таланта си, господин Андреев успя много бързо да навлезе в дълбоките води на телевизионните среди. Безспорно обаче родителите му, са тези, които натрупаха най-много плюсове от таланта на малкия зевзек. Приближени до семейство Андрееви разказват, че Митко вече се чувствал отговорен за финансовото благосъстояние на родителите си. Всички средства, които Димитър Андреев успява да припечели чрез разказването на вицове в „Шоуто на Слави”, отиват в касичката на семейството.

Неговата роля обаче се изчерпва дотук, тъй като родителите му, са тези, които се разпореждат със средствата. Запознати подчертават, че майката на Митко работи в столичен солариум и получава поне три пъти по-малка заплата от хонорара на сина й. Близки до семейството разказват, че напоследък майката на малкия зевзек ограничила много от контактите си. Нейни приятелки заявяват, че тя се навдигнала изключително много след телевизионните изяви на Митко и вече смята, че й е под достойнството да контактува с тях.

От екипа на Слави разкриват, че малкият зевзек е успял да влезе под кожата на шефа им и се е превърнал в негов любимец, пише pik.bg. Тази вечер Димитър Андреев ще забавлява отново почитателите на шоуто в компанията на чаровната госпожица Тереза.