Забранил на Албена да го води в България

Фигуристът Максим Стависки отвлече сина си.

Тази информация бе разпространена покрай пристигането на Албена Денкова в България без съпруга й Максим Стависки и техния син. Приближени до семейството твърдят, че Албена изживявала „тежка майчина драма”.

Припомняме, че шампионката на леда е в родината си от две седмици заради участието й в танцувалното шоу „Денсинг старс”. Синът й Даниел обаче останал в Москва по настояване на баща му Максим Стависки.

[caption id="attachment_405918" align="alignright" width="300"]Максим Стависки забранил на Албена да води детето в България Максим Стависки забранил на Албена да води детето в България[/caption]

Съпругът й дори прибегнал до крайни мерки в старанието си да осуети желанието на Албена да пристигне в родината си заедно с хлапето. Освен, че Максим наложил категорична забрана на Албена да води малкия в България, той направо отвлякъл момчето ден преди фигуристката да тръгне към София. Той взел малкия и отпрашил към провинцията, за да е сигурен, че Албена няма да го качи с нея на самолета.

Максим Стависки не иска и да чуе за България, а и как да иска предвид кашата, която надроби. С какви очи може да се върне тук?! Вероятно това е и причината, поради която не желае синът му да стъпва в родината на майка си. Той бил убеден, че ако доведат малкия тук, ще пострада, най-малкото, защото веднага ще бъде заобиколен от папараци, които ще му нащракат редица снимки, а след това ще се пишат „какви ли не глупости по адрес на семейството”.

Близки на Албена твърдят, че тя страда много заради отношението на Максим Стависки към родината й. Тя не можела да преглътне факта, че съпругът й може да я раздели по такъв жесток начин с малкия Даниел. Въпреки всичко обаче си премълчала, тъй като не желаела да създава проблеми, които могат да доведат до провал на брака й. Това била и причината, поради която се примирила с решението на Максим Стависки. Албена използва всеки удобен момент да пътува до Москва, за да се види с малкия, след което се връща отново в София за поредната си изява в „Денсинг старс”, пише pik.bg.