Юлияна Пленвелиева се наслаждава на компанията на млад красавец, излови ги водещата Венета Райкова

Юлияна Плевнелиева е била изловена на вечеря с непознат мъж. Скандалното разкритие дойде от "горещата" водеща Венета Райкова. В личната си страница във Фейсбук Райкова публикува коментар, че вечеря със съпруга си Тишо в столично заведение, а на съседна маса се намира Юлияна Плевнелиева.

[caption id="attachment_405905" align="alignright" width="183"]Венета Райкова излови Юлияна Плевнелиева Венета Райкова излови Юлияна Плевнелиева[/caption]

Компания на президентшата обаче прави не съпругът й Росен Плевнелиев, а непознат млад мъж. "На съседната маса е съпругата на държавния глава. И от два часа вечеря с млад сладур", споделя подробности Райкова. И допълва, че за нея това не е нормално, тъй като мястото на Юлияна Плевнелиева е у дома, при мъжа й децата й. Заради това телевизионната водеща предрича скорошна раздяла между президента и съпругата му.

Припомняме ви, че не за пръв в светското пространство се говори, че съпругата на държавния глава системно му слага рога и на практика двамата имат отношения само на хартия. Сред най-упоритите слухове беше този, че Юлияна Плевнелиева има връзка със съдружника си Камен, който също е по-млад от нея. Двамата неведнъж са били засичани в столични заведения като са демонстрирали подозрителна близост, видяха от БЛИЦ.