Валентина Иванова е стягала сватба с приятеля си, който е полицай

Валентина Иванова няма как да се е самоубила, категорични са близките й. Младата жена, която изчезна от Бургас във вторник вечерта, планирала сватба с дългогодишния си приятел, който е полицай, разказаха от семейството й. С него 25-годишната медицинска сестра живеела на семейни начала от няколко години. "Изглеждаха много влюбени, няма как да е самоубийство заради отчаяние", категорични са близките на изчезналата.

[caption id="attachment_405895" align="alignright" width="270"]Валентина Иванова изчезна във вторник вечерта Валентина Иванова изчезна във вторник вечерта[/caption]

Разследващите също изключват засега възможността Валентина Иванова да е посегнала сама на живота си. Органите на реда са прегледали записите от над 40 камери, намиращи се в близост до входа на Морската градина в Бургас, както и покрай Казиното и алеята към моста, накъде се предполага, че е потеглила изчезналата. Камерите от самия мост не показват абсолютно никакво движение в периода от полунощ до 6 часа сутринта, което означава, че Валентина Иванова не е минала от там .

Разследващите се съмняват, че красавицата е била отвлечена. Все още обаче липсват мотиви, както и евентуални заподозряни.

Припомняме ви, че младата жена изчезна във вторник вечерта и от тогава е в неизвестност. За последно Валентина Иванова е била видяна от шофьор на такси на фирма "Елеганс", който я е оставил на пешеходната пътека между входа на Морската градина и ресторант "Златна котва". След което следите й се губят, предават от БЛИЦ.