Сестрата на Атанаска Георгиева има пръст в злодеянието, убедени са почернените родители на малката Александра

Сестрата на Атанаска Георгиева - Северина, има пръст в злодеянието срещу малката Александра от Поморие. Това е мнението на родителите на жертвата. Според почернените хора убийцата на детето ми не е била сама, когато се е опитала да инсценира отвличането, за да прикрие престъплението си.

[caption id="attachment_405748" align="alignright" width="270"]Сестрата на Атанаска Георгиева опитала да я прикрие? Сестрата на Атанаска Георгиева опитала да я прикрие?[/caption]

Веселин Тодоров, бащата на Александра, сподели пред БЛИЦ, че е сигурен, че убийцата е имала съучастници, които са й съдействали да заличи следите си и да залъже полицията с версията за отвличането, докато успеят да покрият трупа. Според Тодоров не е изключено сестрата на Атанаска Георгиева да е един от тези съучастници.

Причина за съмненията на почернения баща е фактът, че телефонът на малката Алекс е бил локализиран на територията на хотел "Лагун". От там е бил изпратен и фалшивия смс с искането за откупа, в който се казвало, че момиченцето е добре, но за нея трябва да бъде платен откуп.

А както знаете, съпругът на сестрата на Атанаска Георгиева е собственик именно на въпросния хотел. На всичкото отгоре, експертизата е доказала, че сим картата от обикновената Нокиа на Алекс е била прехвърлена в смартфон. А единствена Северина има смартфон, сестра й и майка й нямат.