Александър Сано ще саботира участието си

В „Къртицата” лъсна поредната шашма.

Александър Сано е бил нарочен за победител в риалити формата. Запознати твърдят, че единственият му опонент в „Къртицата”, е Евгени Иванов - Пушката. Вестник „Всеки ден” отбелязва на страниците си, че информацията е била разкрита от един от най-популярните комарджийски сайтове, в които феновете на риалитито залагат кой ще е победителят. Оказва се, че моделката Бориса Тютюнджиева е оценена с най-малки шансове за финалист.

[caption id="attachment_405632" align="alignleft" width="300"]В "" Къртицата лъсна нова измама В "" Къртицата лъсна нова измама[/caption]

От екипа на предаването обаче разкриват, че вероятността Александър Сано да достигне до финал е много малка. Основната причина за това е, че актьорът няма възможност да остане в шоуто още един месец до края му, тъй като има неотложен ангажимент към чуждестранна кинопродукция. Именно поради тази причина Александър Сано ще направи така, че да саботира участието си в риалити формата, за да може да излезе и да изпълни ангажимента си. Предполага се, че той ще е човекът, който ще провали една от следващите мисии и така ще си осигури изгонването от предаването, след като бъде обявен за предател.

В същото време неговият опонент за славата и парите Евгени Иванов – Пушката е готов на всичко, за да стигне до край. Той е силно решен да грабне титлата, а и немалкото пари покрай нея. Именно поради тази причина той винаги се старае да се представи най-добре и избягва разприте и конфликтите, които възникват в Базата. Последният път обаче именно той се превърна в човека, който провали мисията и това го накара да побеснее, защото едно от нещата, които мразел най-много е да се дъни.

Хора от екипа разказват, че след живото предаване Пушката направо не бил на себе си. Участниците в риалити формата не могли да го познаят, защото от кротък и тих човек, той изведнъж се превърнал в хала – крещял, фучал, удрял, направо не бил на себе си, пише pik.bg.