Шоуменът не говори на басиста

Напрежението между Слави Трифонов и Годжи продължава да расте.

Хора от екипа издават, че от известно време насам двамата не си обелват и дума. Всичко започнало, откакто басистът се върнал от турнето зад Океана. Шоуменът Слави Трифонов е бесен на подчинения си Георги Милчев-Годжи, който му е и приятел за това, че е удължил на своя глава турнето си в Щатите с половин месец. По всичко личи, че Годжи се отдал на удоволствието зад Океана в компанията на колежката си Цветелина Грахич и нехаел за шоуто и останалите от екипа. На всичкото отгоре музикантът пропуснал да предупреди шефа си за закъснението.

[caption id="attachment_405594" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов е бесен на Годжи Слави Трифонов е бесен на Годжи[/caption]

Слави не можел да повярва, че Годжи е способен на подобно своеволие, клонящо към безотговорност. Нито един член от екипа на шоуто не си е позволявал такава наглост до момента, а още по-малко шоуменът очаквал подобно предателство от един от малкото си приятели в шоуто. Постъпката на Годжи навява Слави на мисълта, че слуховете за близките отношения между музиканта и певицата не са просто измислица, а има нещо вярно. От кухнята на шоуто издават, че Трифонов е бесен на Георги Милчев и го подминава сякаш не съществува.

По-наблюдателната част от зрителите на шоуто също забелязаха проблема помежду им, тъй като двамата не се шегуват както друг път. Слави Трифонов не издържа и запуши директно устата на басиста в ефир още при първия му опит да си отвори устата. Шоуменът посрещна опита на Георги Милчев да се включи с обичайните си подмятания с думите „’Айде ти точно да мълчиш”. Мнозина доловиха в гласа на шоумена злоба срещу другаря му, пише pik.bg.

Дали враждата между двамата ще стихне в скоро време или ще се стигне до там, че басистът ще бъде принуден да напусне шоуто, предстои да разберем. Едно нещо обаче е ясно със сигурност – Слави Трифонов не е от хората, които прощават лесно подобни прегрешения.