Любимецът на Георги Илиев и негов личен бодигард - Митко Културиста се оказа на хиляди мили от Вегас, а истината бе потвърдена от представител на столичната прокуратура

Сигурни източници потвърдиха информацията, че бившият бодигард на покойния бос Георги Илиев - Митко Културиста се намира в Софийския затвор. Както писахме и ние тук >>, появиха се различни медийни спекулации около причините за внезапното изчезване на половинката на Биляна Йотовска. Вероятно опасявайки се за своя „звезден“ имидж, тя все още твърди, че бащата на нейното дете се намира на хиляди километри оттук, в световната столица на хазарта. Дори във Facebook  се мъдреше съобщение от негово име "... Лас Вегас...  Отново съм в играта!"  Обаче Лас Вегас се оказа много по-близо - в Банишора, а там наистина има доста "играчи" с раирани пижами, шегуват се в нета.  

[caption id="attachment_405483" align="alignright" width="300"]Митко Културиста е любимеца на Георги Илиев Митко Културиста е любимец на Георги Илиев[/caption]

Напористите репортери на БЛИЦ и техните пъргави колеги от "ШОУ" първи разкриха и се добраха до истината.  Димитър Димитров, заслужил отдавна прозвището "Културиста", се намира наистина в затвора. Естествено близките му крият това, но "стари  бели" са  причината той да се озове отново на топло, пише БЛИЦ.

Един от най-яките българи в момента си призна в интервю преди време,  че има страници в биографията, с които не се гордее. През 90-те лежи  за непредумишлено убийство, а после си удължава престоя с бягство от пандиза. Заплатил е за младежката си прегрешения и уж се пази от нови, но както се вижда - не толкова усърдно.

За него сякаш е писано: "в затвора попаднал е на хора и станал на човек".  Той започва да тренира културизъм зад решетките, а след това се ориентира към свитата мутри, охраняващи боса на ВИС.  От бодигард на Георги Илиев става негов любимец и с благословията и парите му, печели не едно първенство. Затова и сега Митко Културиста си спомня с благоговение за  своя спонсор,  могъщия  Георги Илиев.

Митко Културиста е отново зад решетките за 4 месеца, осъден от Районния съд в Чирпан, понеже след скандал на пътя, накълцал гумите на камион. Това са потвърдили  от Софийската прокуратура за БЛИЦ. Напоследък имената на редица мутри от прехода се завъртяха със скандали из медиите и любимецът на Георги Илиев не прави изключение.