Къци Вапцаров разкри как е реагирал Дългия на провокацията в "Като две капки вода"

Къци Вапцаров разкри каква е истината за реакцията на Слави Трифонов след провокацията в "Като две капки вода". Както знаете бившият водещ на "Риск печели, риск губи" трябваше да имитира Дългия на сцената на шоуто по Нова. Това породи слухове, че Трифонов едва ли не бил побеснял и проклел Къци Вапцаров.

[caption id="attachment_405079" align="alignleft" width="300"]Къци Вапцаров (вляво) като Слави Трифонов Къци Вапцаров (вляво) като Слави Трифонов[/caption]

Това принуди нисичкият шоумен да разкрие каква всъщност е истината. Къци сподели, че писанията, че Слави го е проклел, са пълна глупост. Участникът в "Като две капки вода" заяви, че има свои приятели в "Шоуто на Слави", които са ми разказали, че Трифонов е приел с усмивка имитацията. "Хората, които пишат за някаква си клетва, слизат много ниско", категоричен е Къци Вапцаров.

И добавя, че също не се сърди на Дългия заради леко солените шеги, които редовно пуска по негов адрес. Припомняме ви, че след като Къци Вапцаров се преобрази в Слави Трифонов на сцената на "Като две капки вода" се появиха слухове, че гологлавият водещ е побеснял и дори е проклел колегата си, заради което Къци се контузил, припомнят от ПИК.