Приятелят на Ванга разказа интересни неща за нея!

Много и различни случки си спомнят тези, които са имали възможност приживе да се докоснат до пророчицата Ванга. Такъв прекрасен спомен пази и един самороден талант от Петрич. Пред зрителите на bTV Владимир споделя каква е била първата му среща с нея.

Човекът чакал на опашка, заедно с много други хора, за да бъде приет от ясновидката. Той бил взел със себе си и китарата. След като дошъл и неговия ред и тя го приела, Ванга го посрещнала с думите, че го очаква много отдавна. Сляпата жена му обяснила, че с неговата музика китаристът ще лекува душата й. След което приятелството между двамата се осъществило на много по-високо духовно ниво и той наистина започнал да лекува с песни и свирни душевния мир на гадателката.

[caption id="attachment_405056" align="alignright" width="300"]Ванга казвала на Владимир, че чрез музиката си, той лекува душата й Ванга казвала на Владимир, че чрез музиката си, той лекува душата й[/caption]

Владо пред зрителите на медията сподели, че Вангелия или по-известна като Ванга била изкусна майсторка кулинарка. Това умение й се отдавало добре, въпреки че била незряща. Пророчицата правила най-невероятната боб яхния, като слагала различни подправки и билки по нейна рецепта.

Самородният талант разказа, че Ванга имала пресантимант към по-бедните българи. Тези, които били финансово недобре тя приемала по-бързо от останалите на опашката.

Баба Ванга се опитвала по възможност да облекчи положението им и да им помогне както е възможно на дереджето им.

[caption id="attachment_405057" align="aligncenter" width="300"]Това е Владимир - добрият приятел на пророчицата Ванга Това е Владимир - добрият приятел на пророчицата Ванга[/caption]

Богатите хора за сметка на това никак не ги харесвала. Ясновидката не ги тачела изобщо. Напротив, често повтаряла за какво са им тези пари и в повечето случаи, вкопчени в тях те ще донесат на собствениците им повече нещастие и страдание.