Слави Трифонов ще възпее Янев след това, което постигна срещу Волен Сидеров

Гласувайте за статията

Слави Трифонов може да се каже, че ще остане доволен, след като узнае за новината на деня – Яне Янев осъди Волен Сидеров за обида и клевета, заради което сега лидерът на „Атака“ ще си плати скъпо

Преди време Волен Сидеров осъди Слави Трифонов за това, че в неговото шоу го показваха в образа на Адолф Хитлер. Сега настъпи часът на разплатата, макар удоволствието да не е напълно, тъй като в случая Яне Янев е успял да осъди на свой ред националиста за клевета и редица обиди, които Сидеров му отправя на 3 юни миналата година, част от епитетите, които той използва срещу лидера на РЗС са „лумпен“ и „измекяр“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов ще се зарадва на новината

Така на 14 март 2014 г. Софийски градски съд взема решение по делото в полза на Яне Янев, осъждайки Волен Сидеров да му плати обезщетение от 50 хиляди лв., както адвокатския хонорар и разходите по делото, които са 4500 лв., с което общата сума, която националистът трябва да плати набъбва на 54 500 хил. лв. За победата по делото бе изнесена същата информация и от пресцентъра на РЗС, за да не се спекулира, а това също така бе повод да се отправи закана към всеки, който си позволява да обижда и клевети Яне Янев и хората му, че може да последват съдбата на Сидеров в съда, следят информационния поток. Те дори може да си го превърнат в средство за изкарване на пари, тъй като често пъти от шега срещу лидера на РЗС, някои хора преминават и към по-груби нападки срещу него, а сега се вижда, че това може да им излезе солено. В случая за соленото на Волен Сидеров един от хората, който ще се зарадва много от новината определено ще е Слави Трифонов и екипът му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Слави Трифонов ще възпее Янев след това, което постигна срещу Волен Сидеров”

 1. Цецо с 6-те

  апр. 10. 2014

  Браво Волене,с теб сме!
  Това е на първа инстанция,до трета ще падне обвинението.
  А Слави го е яд,понеже го осъди Сидеров!
  Слави е маша на Борисов!Негов солташак.
  Мекотело с една дума.И оная работа му е мека,иначе да се е оженил отдавна.ПРОСТО ИМПОТЕНТ,във всичко!

Добавете коментар