Генка Шикерова отправи доста неудобни въпроси към вътрешния министър Цветлин Йовчев, свързани с палежа на автомобилите й, на които и той самият не успя да даде отговор

В сутрешния блок гост бе шефът на МВР Цветлин Йовчев, който на моменти вероятно се е чувствал като на горещия стол, като на разпит в онези стаи от филмите, където срещу човекa, който отговаря, е насочена лампа и се усеща напрежение във въздуха. Така вероятно може да се определи и гостуването на вътрешния министър при Генка Шикерова, която го разпита дали има развитие по нейния случай с подпалените й коли. Междувременно днес стана ясно от в. "Шоу", че колите, с които се е разделила по този начин журналистката, не са две, а всъщност три.

[caption id="attachment_404961" align="alignright" width="300"]генка шикерова палеж на коли Подпалените автомобили на Генка Шикерова не са два, а три[/caption]

За момента няма изготвено становище около инцидентите, за нещастие на Цветлин Йовчев, който в последно време не може да смогне да се оправдава за редицата скандали, каквато бе и трагедията в Лясковец, завършила с един убит и двама ранени полицаи поради некомпетентна организация на акцията около залавянето на психичноболния Петко Петков. В същото време вътрешният министър изтъкна, опитвайки да се измъкне от неловката ситуация, че органите на реда работят упорито по случая с палежа на автомобилите на Генка Шикерова, заявявайки, че до момента са разпитани стотици, но въпреки и техните показания не могат да се натъкнат на следа, която да ги отведе до извършителите на деянието. Журналистката попита Цветлин Йовчев дали зад цялата тази работа не стои някакъв център, който организира подобни наказателни действия срещу неудобните, които говорят и задават прекалено много въпроси. И на това запитване обаче водещата не получи точен отговор, а вместо това й бе отправена молба за съдействие, ако има нещо, което е пропуснала да каже, да го направи, за да им е в полза при разплитането на случая.

[caption id="attachment_404962" align="aligncenter" width="300"]Генка Шикерова Генка Шикерова разпитва вътрешния министър Цветлин Йовчев[/caption] Снощи същата съдба като колите на Генка Шикерова е сполетяла и тази на 50-годишната Соня Стоянова от Крумово, която твърди, че няма врагове и причини определени лица да извършват посегателства над имуществото й, ето защо от МВР е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.