Мариан Вълев дал всичките си спестени пари за апартамент в София

Мариан Вълев е получавал по 500 лева на епизод в "Под прикритие". Това е бил хонорарът му за всяка заснета сцена като през месеците, в които е нямало снимки съответно актьорът не е получавал нищо. Въпреки скромният хонорар обаче Мариан Вълев все пак успял да спести пари, с които най-накрая да си купи жилище.

[caption id="attachment_404933" align="alignleft" width="300"]Мариан Вълев е вземал скромен хонорар в "Под прикритие" Мариан Вълев е вземал скромен хонорар в "Под прикритие"[/caption]

Новата придобивка на звездата се намира в периферията на центъра на столицата и е малък, едностаен апартамент, тип "гарсониера". Самият той споделил за покупката си пред познати като заявил, че стандартите за актьорите в България са такива. "Не мога да се меря с холивудските актьори, затова не съм си купил имение с басейн", разочаровано споделил Мариан Вълев. И горчиво допълнил, че в страната ни е невъзможно да се живее от изкуство. "Хонорарите ми стигат колкото да си плащам сметките и да си купувам храна", откровен е Куката от "Под прикритие".

Припомняме ви, че 45-годишният варненец до скоро живееше под наем заедно с колега от театъра в апартамент до НДК. Любимецът на зрителите обаче е преценил, че е крайно време да се сдбое със собствен дом и инвестирал всичките си спестяване в новия апартамент, научиха от ПИК.