Мъжът на Биляна Йотовска действително е зад решетките още от 3 април

Мъжът на Биляна Йотовска наистина е в затвора. Както знаете, още миналата седмица медиите гръмнаха с новината, че Митко Димитров, по прякор Културиста, е в затвора. Половинката му, моделката Биляна Йотовска, обаче категорично отрече тази информация, твърдейки, че Митко е в Лас Вегас.

[caption id="attachment_404927" align="alignleft" width="300"]Мъжът на Биляна Йотовска е в затвора Мъжът на Биляна Йотовска е в затвора[/caption]

Това се оказа лъжа, тъй като трима независими един от друг източника потвърдиха, че мъжът на Биляна Йотовска действително се намира в пандиза. Той е зад решетките още от 3 април и е настанен в осми отряд, научиха от БЛИЦ. Самият Димитров не криел пред съкилийниците си, че е прибран отново заради "стари бели", по неговите думи.

Източници от прокуратурата разкриха, че въпросните "бели" всъщност включват непредумишлено убийство и бягство от затвора. Всичко това се е случило в началото на 90-те години. Мъжът на Биляна Йотовска и негови авери са се сбили с мъж на улицата, а в следствие на един от ударите жертвата им пада и удря лошо главата си, заради което умира.

Ден след задържането му, самата моделка отишла на посещение в затвора и била разпозната от охраната. Което допълнително потвърди слуховете, че мъжът й е в затвора.