Реформаторският блок най-нагло изкопира видео с Леонардо ди Каприо и го представят като своя идея

Реформаторският блок е на път да предизвика грандиозен скандал. По-рано днес от организацията са представили лентата на предизборния си клип. Само че видеото е изцяло откраднато от клип на Холивуд, заснет през не толкова далечната 2008 година.

[caption id="attachment_404909" align="alignleft" width="300"]Реформаторският блок е изкопирал предизборния си клип Реформаторският блок е изкопирал предизборния си клип[/caption]

В него участват цял куп холивудски величия начело с Леонардо ди Каприо и Дъстин Хофман. Изглежда Реформаторският блок са решили, че е минало достатъчно време от холивудския клип и никой няма да забележи кражбата. В клипа на реформаторите участват родните актьори Владо Пенев, Стефания Колева и Явор Бахаров, както и певците Кирил Маричков и Александрина Пендачанска.

Тяхната роля е да агитират гласоподавателите да подкрепят коалицията, начело с Меглена Кунева и съратниците й Кънев, Лукарски и Касим Дал. Абсолютно всичко в клипчето - сюжет, монтаж, драматургия и визия, е изкопирано едно към едно от холивудската продукция, видяха от ПИК.

Реформаторският блок е заснел предизборното си видео по идея на Найо Тицин, който дълги години работеше за БНТ. Изгледайте и вие двата клипа и преценете сами дали реформаторите са окрали Холивуд.