Къванч Татлъту е влюбен до уши! Отново!

Турският идол Къванч Татлъту, по който си падат хиляди жени по света, цени женската хубост. Въпреки че наскоро името му бе замесено в любовна афера с певеца Таркан. Несполучливите опити да го вкарат в ласки с известния изпълнител удариха на камък. Защото русият красавец си пада по нежните женски ласки. Той наскоро приключи дългогодишната си връзка с приятелката си Азра Акън. Същата е носителка на титлата Мис Свят за 2002 година.

Но очарователният палавник не остана дълго сам в леглото си. Завъртя нова връзка с дизайнерка. Двамата се познава още от преди няколко години, но скоро между тях отношенията станали по-близки, носи клюката.

[caption id="attachment_404901" align="alignright" width="300"]Къванч Татлъту е с нова любов Къванч Татлъту е с нова любов[/caption]

Избраницата на сърцето му е Башак Дизер. Красавицата, която се занимава с мода я изучавала във Франция и Италия. Татлъту и модният корифей се запознават на снимачната площадка на култовия турски сериал „Забраненият плод” преди три години. Но тогава между тях не се случва нищо. Башак е стилистка във филма. Искрата пламва преди три месеца, когато турският идол вече е свободен, а Дизер е разведена. Оттогава те са непрекъснато заедно. Служебни ангажименти обаче изстрелват турската медийна звезда на снимки в Санкт Петербург. Според източници, близки до звездните среди дизайнерката се отличавала с лют нрав и често вдигала сцени на любимия си от ревност. Затова дълго не оставила актьора сам , а хванала самолета за Русия. Хич не се доверявала на честността и почтеността му, нито на „морала” на руските девойки.

[caption id="attachment_404902" align="aligncenter" width="300"] Ето я избраницата му![/caption]

Самият Татлъту обаче се определя като моногамен. Той твърди, че държи на връзките и може да ги прекрати единствено, ако партньора му не е искрен с него и го лъже. Иначе как изглежда и какъв е цвета на косата или очите на момичето до него няма значение. Единственото важно за него е характера му и дали си импонират като двойка.