Биляна Йотовска е прекарала 40 минути при Митко Димитров, който е в централния Софийски затвор, а не в Лас Вегас, каквато информация се появи по-рано днес

Биляна Йотовска е била на свиждане при мъжа си Митко Димитров по-рано днес. Една от най-красивите българки се е появила в централния Софийски затвор около 15 часа днес, за да се срещне с половинката си.

[caption id="attachment_404786" align="alignleft" width="300"]Биляна Йотовска е била на свиждане на мъжа си Биляна Йотовска е била на свиждане на мъжа си[/caption]

Лично няколко надзирателя от зандана са разпознали хубавицата и са разкрили пред медиите присъствието й, научиха от БЛИЦ. Биляна Йотовска и Митко Димитров са разговаряли в продължение на 40 минути, както срещата им е била точно като по филмите - двамата са се гледали през мрежа и стъкло и са говорили чрез телефонни слушалки. Моделката е занесла на половинката си и чанта с багаж.

Присъствието на Биляна Йотовска в сградата на затвора потвърди появилата се по-рано днес информация, че Митко Димитров е в затвора. Моделката се опита да скрие това от медиите, заявявайки, че мъжът й е в Лас Вегас. Източници от прокуратурата обаче разкриха, че културистът има да доизлежава 4 месеца от присъда за непредумишлено убийство, случило се в началото на 90-те години.