Ани Салич е станала причина една от младите надежди на медията да остане без работа

Ани Салич е в Нова ТВ едва от няколко месеца, а вече е започнала да се разпорежда в медията като шеф, шушукат из кулоарите на телевизията. Новинарката, която се прехвърли скандално в редиците на Нова от конкурентите им от бТВ, е успяла да настрои шефовете на новото си работно място срещу една от колежките си - Татяна Чохаджиева.

[caption id="attachment_404774" align="alignleft" width="300"]Ани Салич стана причина за уволнението на нейна колежка Ани Салич стана причина за уволнението на нейна колежка[/caption]

Нещо повече, младата надежда на Нова е отстранена без каквито и да е обяснения. Въпреки че според първоначалния план е трябвало да замества Ани Салич като водеща в събота и неделя. Преди идването на Ани Салич в Нова пък именно Чохаджиева беше водеща на централната емисия новини. Хора от екипа на телевизията обаче издават, че още в първите дни от постъпването си на работа, Салич демонстрирала явна неприязън към младата си колежка.

Нещо повече, тя отишла при шефовете и взела да им се оплаква, че Чохаджиева говори зад гърба й, което изобщо не било вярно, научиха от ПИК. Собствениците на Нова обаче повярвали на доста по-опитната журналистка и в крайна сметка Татяна Чохаджиева била уволнена, издават източници от нюзрума на медията.