Бившият бодигард на Жоро Илиев и половинка на моделката Биляна Йотовска е отново в затвора, съобщи ексклузивно БЛИЦ

Световният шампион по културизъм Димитър Димитров е бил привикан и от вчера се намира в Софийския затвор, съобщава горещата новина БЛИЦ. Влизането му зад решетките е пълна изненада, понеже липсва официално съобщение на компетентните власти. Известният бодибилдер и съпруг на моделката Биляна Йотовска се очаква да бъде изпратен в друг затвор, понеже приемната на Софийския е само междинна спирка за осъдените. Източниците на БЛИЦ съобщават, че Митко Димитров има влязла в сила 5-месечна ефективна присъда и доброволно се е явил за изтърпяване на своето наказание.

Потърсена от медиите, топ-моделът Биляна Йотовска настоя да подчерта, не знае за никаква присъда. Носителката на приза за най-изваяни задни части сподели за blife.bg, че вече са й омръзнали „простотиите“ и претоплени информации за миналото на нейния настоящ съпруг, с когото са щастливи заедно повече от 8 години.

[caption id="attachment_404768" align="alignright" width="300"]Биляна Йотовска и Митко Димитров Биляна Йотовска и Митко Димитров[/caption]

Димитър Димитров е бивш бодигард на небезизвестния Мето Илиенски. В мутренския период спортистът с криминално минало се прехвърля към свитата на Жоро Илиев. Благодарение на мощния спонсор – Мултигруп, той си спечелва прозвището Митко Културиста. „Лошото момче“, изтърпяло 8-годишна присъда за непредумишлено убийство още в зората на демокрацията, бързо се ориентира, изчиства имиджа си и намирайки „правилната посока“, се превръща в спортен герой. Както споделя самият той, благодарение на Жоро Илиев и своя спортен хъс, успява да се разделя с миналото. През 2003 г. започва да жъне награди в национални и международни състезания по културизъм. Най-високият връх в неговата спортна кариера е световната титла през 2009 г. Сега заедно с прелестната си половинка Биляна Йотовска въртят магазин за хранителни добавки в столицата.

Между другото, като име в спорта и благодарение на своята физика, Митко Димитров – Културиста е ангажиран с участие във филмови продукции. Дори Холивуд го забелязва и ангажира с епизодична роля в екшъна „Конспирацията Ешелон“.

Нищо чудно и сега да играе роля, твърдят негови фенове. Прокуратурата е разровила старите папки и са открили, че Митко има да излежи още 4 месеца от стара присъда, пише БЛИЦ. Според blife.bg обаче, близки до семейството на Биляна Йотовска и Митко Димитров - Културиста са убедени, че известният бодибилдер в момента се намира оттатък океана по работа.