Големите надежди изобщо не оправда очакванията на шефовете на телевизията

"Големите надежди" изобщо не оправда името си. Шумно рекламираното риалити предаване на Магърдич Халваджиян се срина брутално и е на път да удари дъното с рейтинга си. И по-скоро с липсата на такъв. Оказа се, че зрителите изобщо не са очаровани от предаването, продуцирано от арменеца.

[caption id="attachment_404771" align="alignleft" width="300"]Големите надежди се оказа пълен провал Големите надежди се оказа пълен провал[/caption]

Нещо повече, зрителите изобщо не се задържат на Нова ТВ по времето на "Големите надежди". Вместо това предпочитат сериалите или риалитата по конкурентните медии. Това естествено вбесило шефовете на Нова и те все по-сериозно обмислят да свалят недоразумението от екран. Любопитното е, че още от самото начало от телевизията не са харесали идеята за "Големите надежди" и категорично отказали на Магърдич да реализират шоуто, тъй като били убедени, че няма да има успех. Това се случило още преди година и половина.

След като видели какъв огромен успех постигна Слави с конкурса му за партньорка на господин Андреев, от Нова размислили и все пак решили да дадат шанс на "Големите надежди". Неудачната концепция обаче в комплект с избора на водещи и жури съвсем отблъснали и малкото зрители. Феновете са крайно недоволни от водещи Драго, който, по думите им, бил като дърво на сцената.

"Журито е скучно, а децата са прекалено много и няма кой да се тормози да ги помни всички", коментират форумци, видяха от ПИК.