Красимира Иванова, сестрата на Бойко Борисов, смята, че брат й е станал по-суров заради предателствата на близки хора

Красимира Иванова, сестрата на бившия премиер Бойко Борисов, рядко си позволява да говори пред медиите, още повече да обсъжда брат си. Доктор Иванова обаче наруши принципите си и реши да разкрие личните си наблюдения за случващото се с Бойко и политическите му проекти.

[caption id="attachment_404518" align="alignleft" width="300"]Красимира Иванова проговори за брат си Бойко Борисов Красимира Иванова проговори за брат си Бойко Борисов[/caption]

Според Красимира Иванова основната грешка на брат й е, че е прекалено добър и доверчив. "Много близки хора го предадоха и това му се отрази", категорична е докторката. И изтъква, че това го е направило по-суров човек. Красимира Иванова не скри и разочарованието си, че е опитала да кандидатства за поста директор на АГ "Шейново", тъй като конкурсът е бил предварително нагласен.

"Не е реално един конкурс да се провежда в продължение на три месеца, да ме разпитват час и половина и накрая да ми кажат, че конкурсът е прекратен заради конфликт на интереси", гневи си доктор Красимира Иванова. А въпросният конфликт бил породен от факта, че в комисията, която решава избора, имало хора на ГЕРБ, предават от БЛИЦ.

"Нищо добро не ни чака в близко бъдеше, ако така продължават така нещата", категорична е сестрата на Бойко.