Евелин Банев има и още една дъщеря

Излезе наяве дълго пазена тайна на Брендо.

Оказва се, че Евелин Банев-Брендо има още една дъщеря. Тя е по-голяма от Лара и тази година ще бъде абитуриентка. Освободеният наскоро от ареста Брендо я пазил в тайна. Мистериозната му по-голяма дъщеря, носи името Александра. Тя е кръстена на дядо си (бащата на Моника Добринова) – Александър. Незнайно защо, съществуването на Александра е обвито в тайна от дълги години. Каката на Лара винаги е била пазена от публичност.

[caption id="attachment_404424" align="alignleft" width="300"]Брендо има и още една дъщеря Брендо има и още една дъщеря[/caption]

Евелин Банев-Брендо стяга луд купон по повод абитуриентството на по-голямата си дъщеря, отбелязва на страниците си таблоидът "България днес". Знае се само, че мистериозната Александра завършва гимназия. Всичко останало около събитието е обвито в мистерия. Не е ясно дали по-голямата дъщеря на Брендо живее в България или отдавна е напуснала пределите на страната. Припомняме, че преди време се понесе слух, че Брендо възнамерява да скрие цялото си семейство в чужбина. В тайна се пази и учебното заведение, в което Александла е учила и ще завърши тази година.

При все, че още не е навършила пълнолетие, охолният живот не й е чужд. Брендо вече осигурил охолството на Александра Банева като превел по сметката й десетки милиони левове, пише още pik.bg, позовавайки се на информация на горепосочения таблоид.

Междувременно стана ясно, че на абитуриентите ще бъде позволено да полеят завършването си със спиртни напитки. Информацията бе потвърдена пред BPost.bg от Благой Рагин, който е председател на АХРБ (Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите в България). Рагин коментира, че дори и ресторантьорите да влязат в нарушение на закона, ще си платят глобите и допълни, че не е страшно. Припомняме, че проблемът се породи заради съвпадението на абитуриентските балове, които традиционно се провеждат на 24 и 25 май и евроизборите, които бяха насрочени за 25 май.

От ЦИК пък обявиха, че няма да излизат със специално решение във връзка с писмото на просветния министър Анелия Клисарова.