Известният водещ Сашо Диков осветли личния си живот и направи достояние някои пикантни подробности от него

С присъщата си прямота и остър език Сашо Диков успокои своите фенове, че независимо от възрастта, нещата в личния му живот са просто перфектни. В своето студио водещия на предаването "ДикOFF” не измени на стила си и първо призна някои от своите недостатъци, за да блеснат по-добре качествата, заради които в последните години той се превърна в медийно явление.

През настоящата година Сашо Диков навършва 62, но това не пречи да бъде във форма, за да се радва на присъствието в живота си на „изумителен партньор“.

[caption id="attachment_404410" align="alignright" width="300"]Сашо Диков Сашо Диков издаде пикантни подробности от личния си живот[/caption]

Това, че е „мъжкар“, изобщо не трябва да подлежи на съмнение, увери водещият, роден в троянското село Бели Осъм. Първоначалните комплекси на провинциалист са далече в миналото. Мъжът доказва себе си „на други места“, така че дали е бил с една или друга, изобщо няма значение и никога не е било проблем, сподели Сашо Диков уверен в своя неустоим чар.

За бившия скиор, сменил през своята дълга журналистическа кариера десетки работни места, чепатият характер и спортното настървение, което влага в работата, са предимствата заради които го харесва аудиторията, а шефовете и „отговорните фактори“ недолюбват. Недостатъкът му е само егоизмът на „вълк-единак“ сподели той.

Според критиците му, Сашо Диков е "запазената марка" на скандалната журналистика, понеже той няма необходимия образователен ценз, а езикът му просто не може да се коментира. Именно затова обаче го харесват феновете и мнозинството зрители, на които им е писнало от мънкащи говорители и поръчкови журналисти. Той винаги е непосредствен и извън сценария, колкото и хубав да е той, и много му личи фалша, когато прави нещо заради силните на деня, констатират много потребители в нета.

Сашо Диков си знае цената. Невъзможно е той да бъде купен, похвали се водещият на предаването „Дикoff". Напоследък доста се спекулира, че той ще се премести в друга телевиия и с присъщата си прямота, журналистът потвърди новината. Медийната война се разгаря и след като най-популярните водещи избягаха от bTV, нейният бос ще трябва се задоволи, с това, което има на пазара, разчитайки да вдигне рейтинга.

Най-рейтинговата телевизия у нас е отправила неустоимо предложение към Сашо Диков и вероятно след края на сезона, това ще се случи.