Двете не си говорят

Крисия и Симона си заформиха лют скандал.

Двете красавици не могат да се разберат коя от тях е по-известна. Източници от екипа на „Шоуто на Слави” издават, че основните претендентки за сценична партньорка на зевзека – г-н Андреев влезли в сериозна кавга. След като така и не успели да се разберат коя от двете води по популярност, двете момичета спрели да си говорят и се подминавали като бърз влак. Симона се почувствала много обидена, след като станало ясно, че конкурентката й Крисия печели конкурса на Слави.

[caption id="attachment_404328" align="alignleft" width="300"]Крисия и Симона вече не си говорят Крисия и Симона вече не си говорят[/caption]

От екипа на Слави споделят, че са останали повече от впечатлени от майсторството, което притежават двете момиченца, но за съжаление конкурсите имат един победител, а останалите остават като подгласници. Двете момиченца обаче не заформили типичния за възрастта им скандал с дърпане на косите и щипане. Крисия и Симона се перчат една на друга с фасони, които вероятно са научили от по-големи от тях момичета. Вместо да изпадат в разправии и обяснения, двете просто се подминават като пътни знаци, когато се засичат.

Освен това те прекратили и всякакви интернет комуникации и сложили край на телефонните обаждания. Запознати разкриват, че недоволството на Симона се задълбочило, след като през последните седмици на няколко пъти не успявала да се свърже с Крисия. Макар този факт да не е изненадващ, предвид нарасналите ангажименти на Крисия, Симона все още не може да преглътне горчивия хап и се чувства отхвърлена и недооценена. В същото време Крисия вече изнемогва, разкъсвайки се между участия, подготовка за петъчната си изява с г-н Андреев, уроци и пеене. Програмата й е повече от претрупана и тя наистина няма време, което да губи в излишни приказки.

Красавицата от Свищов обаче се разсърдила на Крисия, че непрекъснато я игнорира и това сложило край на приятелството им. Славата споходи изневиделица талантливите дечица и те нямат представа как да се държат. Този факт се крие в основата на конфликта между Крисия и Симона, издават от обкръжението им, пише vsekiden.com.