Окичиха го с пухкави мърдащи ушички

Константин Караджов и Генка Шикерова отбелязаха подобаващо Деня на шегата – 1 април.

Водещите на сутрешния блок на bTV успяха да залеят с позитивизъм ефира на медията, заливайки се от смях заедно с госта си Пламен Русев. Зареден с положителна енергия, Константин Караджов се пошегува с Русев като заяви, че нещо пиука и предупреди, че ще го разгледат като „един киборг”, визирайки факта, че носи в себе си няколко от високотехнологичните устройства. Русев, който е организатор на изложението за високи технологии Webit и именно той стана причина за смеха в ефир също не остана длъжен и на свой ред окичи Константин Караджов с мърдащи пухкави ушички. Най-интересното в случая бе, че пухкавите ушички, които се поставят на главата се въртят само тогава, когато човекът, който ги носи е заинтересован от темата, която се разисква.

[caption id="attachment_404291" align="alignleft" width="300"]Окичиха Константин Караджов с пухкави мърдащи ушички Окичиха Константин Караджов с пухкави мърдащи ушички[/caption]

Така Русев демонстрира и част от високите технологии, които могат да бъдат разгледани по време на изложението и разбира се развесели ефира на медията. Константин Караджов нямаше нищо против да бъде „украсен”. Той дори не свали мърдащите ушички до края на разговора си с госта.

Не пропускайте факта, че днес е Денят на шегата, което ви дава прекрасната възможност да разнообразите сивото си ежедневие като се пошегувате със свой приятел, колега или пък член от семейството. Необходима ви е само малко изобретателност, за да ви се получат нещата. Ако ваш близък или приятел е левичар например, бихте могли да го заведете на заведение, където ще му „предложат хамбургер за левичари”. През 1998 година на страниците на „USA Today” излиза реклама, която гласи, че верига за бързо хранене „Burger King” е създала специален нов сандвич за левичарите. Всички съставки на хамбургера са разположени на 180 градуса в сравнение с останалите, така че основната тежест да клони към лявата част.

На следващия ден заведението е залято от клиенти, решили да пробват новия вид сандвич, пише pik.bg. Разбира се всички те остават разочаровани, тъй като подобен продукт не съществува.