Бившият на Маги Желязкова бесен, че моделката изобщо не се интересува от сина им

Бившият на Маги Желязкова е решил да й вземе детето. Боби Манекена смята да заведе дело срещу вече бившата си половинка, за да й отнеме родителските права. Причина за предстоящата война е недоволството на таткото към грижите, които моделката полага за наследника им. Или по-скоро не полага.

[caption id="attachment_403993" align="alignleft" width="300"]Бившият на Маги Желязкова иска да й вземе детето Бившият на Маги Желязкова иска да й вземе детето[/caption]

Бившият на Маги Желязкова бил бесен от факта, че екс половинката му тотално е пренебрегнала задълженията си на майка, за да се наслаждава на любовта си с новото си гадже. Както знаете, двамата се разделиха след 13 години брак, а моделката бързо си намери нов мъж в лицето на екс баретата Жоро Сидеров от Стара Загора.

Маги поставила новия си на първо място в живота си. Манекенката използвала всяка свободна минута, за да бъде със Сидеров, пренебрегвайки напълно сина си. Запознати издават, че от септември насам двамата прекарват твърде малко време заедно. Желязкова използвала всеки удобен случай, за да бъде в Стара Загора при новия си. Двамата дори заминаха на романтична екскурзия до Великобритания.

През това време малкият Боби беше отглеждан от татко си и неговата майка. След връщането на Маги от Обединеното кралство, ситуацията изобщо не се променила. Синът й все още на практика се отглежда само от баща си и баба си, докато майка му си разпределя времето между любовника си и ангажимента си в Денсинг Старс, научиха от ПИК.