Лорън Скот се самоуби в жилището си в Ню Йорк, не оставя и цент на брат си и сестра си

Лорън Скот е завещала космическата сума от 9 милиона щатски долара на половинката си Мик Джагър. Дизайнерката, която се самоуби преди няколко дена, е написала завещание, с което оставя абсолютно всичките си притежания на рок легендата. В това число влизат бижутата й, автомобилите, мебелите както и цялото имущество на Лорън Скот.

[caption id="attachment_403907" align="alignleft" width="300"]Лорън Скот завеща 9 милиона на Мик Джагър Лорън Скот завеща 9 милиона на Мик Джагър[/caption]

Всички те са оценени на общо един милион долара. Освен това рок динозавърът получава и апартамента на дизайнерката в Ню Йорк, в който всъщност тя сложи край на живота си и който е оценен на 8 милиона долара. Любопитното е, че според появилата се информация в медиите, Лорън Скот е решила да се самоубие заради огромни дългове и риска да остане без пари.

Завещанието й обаче говори съвсем друго, изненадани са феновете й. В завещанието си Лорън Скот изрично е подчертава, че не желае да остави и цент на брат си и сестра си и иска всичко да бъде за Мик Джагър.

Припомняме ви, че 49-годишната дизайнерка беше открита преди няколко дена мъртва в жилището си в Ню Йорк. Скот се е обесила на шала си, а основната версия е, че се е самоубила заради дългове в размер на 6 милиона. Предвид размера на завещанието й обаче властите започнаха да се съмняват във версията за самоубийство заради дългове и ще подновят разследването си, научиха от ПИК.