Къци Вапцаров не крие, че изпитва погнуса към себе си заради алкохолния си период

Къци Вапцаров за пръв път проговори открито за времето, когато е бил пристрастен към алкохола. Публична тайна е, че бившият ТВ водещ имаше слабост към чашката, от която се отърва с много усилия. За този период от живота си Къци Вапцаров разказва, че бил погнусен от себе си. "Бях станал 75 килограма, което за моята височина е много. Никога не съм тежал повече от 65", разказва ТВ легендата от "Риск печели, риск губи" и "Супершоу Невада".

[caption id="attachment_403869" align="alignleft" width="300"]Къци Вапцаров проговори за алкохолизма си Къци Вапцаров проговори за алкохолизма си[/caption]

И продължава, че една вечер като се прибрал пиян в хотелската си стая на Златни пясъци, се отвратил от гледката, която видял в огледалото. "Бях се превърнал в мазна, потна свиня", не пести критиките към себе си Къци Вапцаров.

Именно тогава бил преломният момент, в който шоуменът осъзнал, че е време да промени начина си за живот. Това обаче не се оказало толкова лесно. Къци признава, че му отнело цели три години да се пребори с порока си. В момента обаче нисичкият екс водещ се гордее, че практически не близва алкохол. Единственото, което си позволява, е някоя и друга бира и то от време на време, научиха от БЛИЦ.