Христо Стоичков коментира отказа си да се пробва за шеф на БФС

Христо Стоичков потвърди новината, която от няколко дена обикаля медийното пространство. Футболната легенда действително е решил да купи акции на любимия си клуб ЦСКА. Камата обаче не възнамерява да бъде акционер в отбора. Христо Стоичков за пореден път показа голямото си сърце, като обяви, че ще подари закупените акции на двама души, които с годините са доказали лоялността си към клуба.

[caption id="attachment_403860" align="alignleft" width="300"]Христо Стоичков потвърди, че купува акции на ЦСКА Христо Стоичков потвърди, че купува акции на ЦСКА[/caption]

Това са Христо Запрянов-Доцента, който е и личен масажист на Ицо, както и Бай Добри - култовият домакин на червения клуб. И двамата ще получат по 150 акции като подарък от Христо Стоичков. Камата ще закупи акциите утре, след като буквално преди няколко часа се прибра в България от Маями.

Стоичков обоснова намеренията си с факта, че тези двама човека са работили вярно дълги години за ЦСКА и са заслужили всяка една акция. "Знам, че по този начин ще ги зарадвам", обяви с усмивка най-успелият български футболист. Камата коментира и нежеланието си да се кандидатира за шеф на Българския футболен съюз. "В Маями ми е по-добре, я ме виж какъв съм черен", в типичния си стил обясни Христо Стоичков на репортерката на БНТ.