Борислав Манджуков последно живял с Лора Георгиева, от която има и дете

Борислав Манджуков последно е делил един покрив с бившата ТВ водеща Лора Георгиева. Младата жена нашумя покрай фотосесията си за популярно мъжко списание преди няколко години, след което беше забелязана от телевизия МСАТ, в която се изявяваше като водеща на спортните новини. В последствие половинката на Борислав Манджуков се издига до водеща на централната емисия новини.

[caption id="attachment_403784" align="alignleft" width="300"]Лора е последната половинка на Борислав Манджуков Лора е последната половинка на Борислав Манджуков[/caption]

След две години работа там се мести в ББТ, където в продължение на още две години води женско предаване. След като се запознава с Борислав Манджуков обаче Лора постепенно намаля изявите си, а след раждането на дъщеричката им на 14 февруари миналата година напълно спира с телевизионните си проекти. Въпреки всичко обаче младата майка не спира да участва в различни рекламни кампании, предимно на дрехи и козметика.

Самата Лора е родена през 1988 година в Казанлък, а през 2007 година се окичва с титлата "Царица Роза" на ежегодния конкурс, провеждан в родния й град. Двамата с Борислав Манджуков са живеели заедно с дъщеричката им в столичния комплекс "Манастирски ливади", научиха от БЛИЦ. Първата съпруга на бизнесмена - Галя, почина преди няколко години от цироза.

Припомняме ви, че Борислав Манджуков беше застрелян с два куршума преди два дена. Причините за покушението срещу него все още се изясняват.