В основата на неразбирателството им стои Николета

Най-накрая излезе наяве истинската причина за скандалните отношения между Николета Лозанова и фолкпевицата Андреа.

В основата на неразбирателството между двете стои фотоса на Андреа, която Николета разпространи уж от страницата на предаването си. Според запознати става въпрос за сериозен комплекс, от който страда бившата половинка на футболиста Валери Божинов. Този комплекс й бил насаждан дълго време от избраницата на боксьора Кубрат Пулев. HotArena твърдят, че информаторът им, който пожелал да остане анонимен, им е изпратил две снимки, подчертавайки, че от тях става ясно коя от двете е по-красива.

[caption id="attachment_403679" align="alignleft" width="300"]В основата на неразбирателството стои Николета Лозанова В основата на неразбирателството стои Николета Лозанова[/caption]

Историята разказва, че Андреа първоначално наистина изпитвала приятелски чувства към Николета. За разлика от нея обаче, основната цел на Николета от приятелството й с Андреа, било извличане на облаги. Вероятно се е опитвала да си завоюва и тя няколко мига на слава, покрай нашумялата фолк изпълнителка. Източникът на разкритието твърди, че негова близка приятелка е била свидетел на това как Ни Ло непрекъснато се навъртала около Андреа, за да стане известна. Малко след като придобила известност, Николета започнала да се предлага за пари. Разбира се всичко това се случило далеч преди да оплете в мрежите си Валери Божинов.

Всичко това накарало Андреа да се отдръпне от нея, тъй като никак не била доволна от новото амплоа на приятелката си. Първото нещо, което Николета се опитала да направи със заработените по-сериозни суми, било да се опита да избие множеството си натрупани комплекси. Запознати твърдят, че това била и една от главните причини да оплете Валери Божинов в мрежите си, а не необятната любов, която демонстрира преди време. В края на виртуалното си писмо, анонимният източник посочва, че иска истината за скандалните отношения между Ни Ло и Андреа да достигне до колкото може повече хора.

Според твърденията му, снимката на Андреа без грим е направена от Николета още във времето, в което са били приятелки, а сега се опитва да си направи PR неин гръб, пише pik.bg.