Юлия Тимошенко изригна срещу Русия, иска да разстрелва с ядрено оръжие

Юлия Тимошенко изригна срещу Русия и руснаците, живеещи в Украйна и по-специално в Крим. Разговор, излъчен в руската национална телевизия НТВ, за който се твърди, че е между Юлия Тимошенко и украинския политик Нестор Шуфрич, взриви медийното пространство. В записа се чува как Тимошенко беснее срещу руснаците и по-конкретно онези от тях, намиращи се в Украйна.

[caption id="attachment_403616" align="alignleft" width="300"]Юлия Тимошенко изригна срещу Русия Юлия Тимошенко изригна срещу Русия[/caption]

Нещо повече, бившият министър председател на страната е готова да грабне оръжие, за да изтрепе тези "дяволски руснаци". Чува се дори как Юлия Тимошенко използва думата "кацапи", което е обидно наречие за руснаците, които живеят в Украйна. Любопитният разговор продължава. Тимошенко ясно заявява намеренията си да използва връзките си, за да впрегне целия свят срещу Русия. За капак на всичко разговорът завършва с обиден израз от страна на Юлия Тимошенко, която направо изригва, че трябва всички руснаци в Украйна да бъдат разстреляни с атомно оръжие.

Скандалната среща се е състояла на 18 март тази година, а Юлия Тимошенко не отрича, че действително е разговаряла с Шуфрич. Според нея обаче излъченият запис е монтаж, целящ да предизвика раздори. "Никога не бих си позволила подобни заплахи. Все пак руснаците в Украйна всъщност са украинци", коментира Тимошенко, научиха от ПИК.