Годжи с ново гадже, забрави за аферата с Цветелина Грахич

Годжи с ново гадже! Новината от известно време обикаля светското пространство, а според запознати е самата истина. При това новата изгора на музиканта далеч не е случайна дама. Въпросната госпожица се занимавала с недвижими имоти и успяла да се наложи като брокер не къде да е, а в космополитния Ню Йорк. Именно там тя и бас китаристът се запознали и припламнала искрата.

[caption id="attachment_403613" align="alignright" width="300"]Годжи с ново гадже в Америка Годжи с ново гадже в Америка[/caption]

Това се случило по време на американското турне на Годжи заедно с колегите му от Ку Ку Бенд и беквокалистката Цветелина Грахич. С която, ако се вярва на слуховете, музикантът е имал страстна афера, белязана с много скандали, раздели и събирания. Изглежда обаче Годжи е преодолял колежката си и е решил да се обзаведе с нова тръпка.

Новата на музиканта е българка, която от доста години живее в страната на неограничените възможности. Запознати издават, че госпожицата търпеливо изчаквала любимия си след всичките му участия, за да прекарат малко време заедно, научиха от ПИК.

Както знаете Годжи е известен с несполуките си в любовта. Музикантът имаше краткотраен брак с първата си любов. След развода Годжи мина през леглата на няколко балерини, а последната му огласена афера беше с колежката му Грахич.