Звездата на българския театър и кино Аня Пенчева прогледна след операция на очите и побърза да сподели това с бившия си

В студиото на Сашо Диков гостува Аня Пенчева, негова бивша съпруга, смятана за един от най-предизвикателните символи за хубава жена в българския театър и кино, и направи необичайно признание: „...Бях почти сляпа!“.

От години в дамската чанта си чанта вместо обичайните джунджурии, тя носела мощна лупа, с която да чете при нужда. Проблемът със зрението актрисата прикривала умело, още от младини. Може ли да бъдеш „символ“ с очила, и да не можеш да се гримираш, споделя тя причината, която я кара да крие през цялото време влошаващото си зрение. Напоследък стигнала до 6,5 диоптъра, а положението се усложнявало и от астигматизъм.

[caption id="attachment_399323" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева Аня Пенчева прогледна след операцията на очите[/caption]

Преди години проблемите с нейните очи са били истински комплекс, но с възрастта оценката за нещата се променя. Именно това е основната причина актрисата да се появи пред екрана. Нека не се премълчават проблемите, за които има решение призова Аня Пенчева. Операцията е извършена у нас, от гостуващия специалист в очната хирургия професор Хорхе Алио, като част от нея заплаща Здравната каса. В желанието си да окуражи всички, актрисата разказва подробно за своите нови усещания.

Аня Пенчева призна в ефир, че отново е прогледнала и вече „има очи“ за хубавите неща. Така успяла да забележи най-важното, че дъщерята е влюбена, а и синът не остава по-назад, пише БЛИЦ.

Притеснително е да не виждаш, а още повече - да играеш на сцената, разкри Аня Пенчева. Заедно с текста на ролите, винаги е била принудена да си и учи стъпките по сцената. Само благодарение на колегите в театъра, тя е излизала много пъти от конфузни ситуации.

След операцията на очите, Ана Пенчева не пропусна да покаже колко е добре със зрението и видя компрометиращата следа от страстна целувка на врата на бившия си съпруг Сашо Диков.