Смъртта на Лорън Скот потопи в скръб рок легендата, той сподели мъката си във Фейсбук

Смъртта на Лорън Скот хвърли в скръб половинката й Мик Джагър. Рок легендата изказа цялата си мъка в страницата си във Фейсбук, където публикува снимка на любимата си, заедно с трогателно послание.

[caption id="attachment_380098" align="alignright" width="178"]Смъртта на Лорън Скот потопи в скръб Мик Джагър Смъртта на Лорън Скот потопи в скръб Мик Джагър[/caption]

Джагър не крие, че смъртта на Лорън Скот е била изключително ненадейна за него и той все още не разбира какво е довело до крайното й решение. "не разбирам защо моята любима и най-добър приятел направи това", не крие мъката си Джагър. Рок легендата споделя, че е прекарал едни от най-хубавите мигове в живота си именно с нея и никога няма да я забрави, видяха от БЛИЦ.

Както знаете, смъртта на Лорън Скот шокира светските среди в целия свят и потопи Мик Джагър в скръб. 49-годишната дизайнерка беше намерена обесена в апартамента си в Манхатън, Ню Йорк. Все още не са изяснени мотивите, довели до решението й. Лорън и Мик се срещат през 2001 година и оттогава не са се разделяли. Лорън дори се грижеше за сценичните тоалети на Джагър за изявите му с "Ролинг Стоунс".