Умишлен или случаен бе гафът?

В съботния епизод на „Къртицата: Разтърсване”, който бе излъчен на живо, бе направен сериозен гаф.

Тъй като грубата грешка не бе пояснена или поправена, така и не стана ясно дали е допусната умишлено или е случайна. В реалити формата бе проведена играта Царството на анакондите“, в която участниците бяха разделени на два отбора. Всеки един от тях трябваше да събере шест анаконди, но не им бе лесно, тъй като те бяха оплетени в различни препятствия по пътя към финала. За да успеят, играчите трябваше да се движат заедно през изключително сложното трасе и да се движат като един. Времето на изпълнението на мисията им не трябваше да надхвърля три минути и половина.

[caption id="attachment_379908" align="alignleft" width="300"]Умишлен или случаен бе гафът в "Къртицата: Разтърсване" Умишлен или случаен бе гафът в "Къртицата: Разтърсване":[/caption]

Първият отбор се провали, след като приключи мисията за 4 минути и 20 секунди. Това, което прави впечатление обаче е, че зрителите бяха лишени да виждат времето на екрана по време на играта на втория отбор. То бе засичано от единия от двамата опосуми – Иван, но така и не бе показано. Тук идва въпросът дали гафът е умишлен или случаен. Единственото, което остава на негово величество зрителя в този случай е да се довери на думите на водещия, според който отборът е успял да изпълни мисията за 2:56 мин.

Следователно отборът печели играта и спечели сумата от 3 500 лева. Наблюдателни зрители обаче изразиха недоволството си, че за пореден път биват излъгани по нагъл начин. Вторият хронометър сочи време от 3:35 мин., което означава, че Иван е излъгал. Освен всичко друго, това означава, че сумата от 3 500 лева не бе присъдена правилно на втория отбор. Зрителите смятат, че гафът не е случаен, а това е начин продукцията да покрие къртицата, която е в отбора-победител. Припомняме, че в него бяха Илиян Киряков, Индира, Борислав, Бориса, Марина и семейство Русеви. За пореден път наглите лъжи на продуцентите на риалити форматите губят зрителското доверие, пише hotarena.net.