Водещият и днес не се появи в ефир

След като днес за пореден път водещият на „Здравей, българия” по Нова тв Виктор Николаев не се появи в ефир, из коридорите на медията отново плъзва слуха, че напуска.

Отсъствието му предизвика невероятен смут в телевизията. От няколко дни насам усилено се носи мълвата, че Виктор Николаев се кани да напусне и това е причината за все по-честите му отсъствия от ефир. Твърди се, че той не бил доволен от условията на новото си работно място, тъй като нямал възможността да разгърне пълната си журналистическа свобода. Той и екранната му половинка Ани Цолова непрекъснато били подложени на натиск да следят рейтингите, а ръководството не пропускало да им натякне всяка една загуба от колегите им Генка Шикерова и Константин Караджов от сутрешния блок на конкурентната bTV.

[caption id="attachment_379893" align="alignleft" width="300"]Виктор Николаев отново не се появи в ефир Виктор Николаев отново не се появи в ефир[/caption]

Виктор Николаев и Ани Цолова отидоха в Нова тв като звезди и поради тази причина очакванията на ръководството бяха доста високи. Колеги на Виктор и Ани обясняват, че двамата работят почти денонощно под голям стрес, а именно това е било нещото, заради което са напуснали bTV. Те обаче смятат, че слуховете за напускането на Виктор, са преувеличени и са категорични, че дори и да има някакви търкания с ръководството, те ще ги решат и за нищо на света няма да се разделят с топ лицата си. Доказателството за това е, че на Виктор му е позволено да излиза в отпуск и болнични винаги, когато му се наложи за разлика от предходното му работно място.

Запознати посочват, че само от началото на настоящата година, Виктор е отсъствал три седмици поради различни причини и допълват, че в bTV това е немислимо. На предишното им работно място, той и Ани си позволяваха да си вземат почивка само през лятото, а за отсъствие по болест и през ум не им минаваше. Според неофициално потвърдена информация, причината за поредното отсъствие на Виктор от ефир е грипът, който го е повалил за пореден път, пише pik.bg.