Смъртта на Людмила Живкова продължава да бъде пълна мистерия и до днес

Смъртта на Людмила Живкова е сред най-мистериозните събития в страната. Години след смъртта й витаят съмнения, че дъщерята на Тодор Живков е била убита. Личният бодигард на Людмила разкрива нови факти, които допълнително будят съмнения, че смъртта на Людмила Живкова е насилствена.

[caption id="attachment_379325" align="alignleft" width="300"]Смъртта на Людмила Живкова продължава да е мистерия Смъртта на Людмила Живкова продължава да е мистерия[/caption]

Възрастният мъж, чието име е Петър Петров, споделя, че е бил изумен, когато е научил, че до безжизненото тяло на дъщерята на тогавашния Първи е открита опаковка с приспивателни, която е била наполовина празна. "Людмила Живкова не пиеше лекарства", категоричен бе Петров в интервю за Миролюба Бенатова. И допълни, че никога не е виждал дъщерята на Живков да пие каквито и да е хапчета. И макар да не казва в прав текст, че смъртта на Людмила Живкова всъщност е резултат на убийство, думите на бодигарда й отвеждат съмненията именно към тази мисъл.

Мъжът споделя, че Людмила се е почувствала зле много внезапно, само месец преди смъртта й. Състоянието й се влошило толкова, че дори сдържаната Живкова се оплакала, че не се чувства добре. Точно заради това и заминала за Боровец, за да си почине, предават от БЛИЦ.