Европейско гражданство може да се уреди и то от нашенци

Европейско гражданство може да бъде уредено и то по доста простичка схема. Нещо повече, шашмата се организира от находчиви българи, които заработват, благодарение на големия брой граждани на страни извън Европейския съюз, желаещи да работят и живеят в Европа.

[caption id="attachment_379314" align="alignleft" width="300"]Българи в схема за европейско гражданство Българи в схема за европейско гражданство[/caption]

Както споменахме, схемата е изключително просто и в същото време действа безотказно. Желаещите да получат права да се движат свободно в Европейския съюз трябва просто да посетят България за два дена. Тук им се осигуряват всички необходими документи за законното им пребиваване във всички страни-членки на ЕС. Услугата струва 150 000 британски лири, разкриват от английския вестник "Телеграф". Техни репортери са влезли под прикритие, представяйки се за индийски бизнесмени, желаещи да се преселят в Англия.

От наша страна им е било предложено да им бъде осигурен български паспорт, който ще им гарантира безпрепятствено пребиваване в Англия. От английската медия разкриват, че дори човек, на когото е било отказано британско гражданство, може по този начин да получи българско такова и все пак да се върне в островната държава, научиха от ПИК.

Въпросната схема за получаване на българско и съответно на европейско гражданство, е била въведена буквално дни след като отпаднаха ограниченията за работа на Острова за българите.