Победителят вече е известен

Грандиозен скандал е на път да провали музикалния риалити формат „Големите надежди” по Нова тв.

Носи се мълвата, че още от самото начало вече е ясно кой ще е победителят. Вестник „Всеки ден” твърди, че Ерика Адамс ще спечели шоуто. Макар всички дечица да са изключително талантливи и да заслужават победата, няма как всички те да стигнат до финал. Мнозина обаче шушукат, че наградата ще грабне малката пловдивчанка, която е родена в Щатите. Тя вече бе определена като другото дете-чудо след Крисия.

[caption id="attachment_379272" align="alignleft" width="300"]Победителят в "Големите надежди", е предизвестен Победителят в "Големите надежди", е предизвестен[/caption]

Песента, с която Ерика дебютира в „Големите надежди” бе „Anytime You Need A Friend” („Всеки път, когато имаш нужда от приятел”) на Марая Кери, а зрителите я класираха на челното място във временния топ 5. Друг е въпросът доколко публиката има право да посочи кой да спечели, тъй като българският зрител няма как да знае дали са истински резултатите, които са оповестени или са били „пипнати” в нечия полза. При все, че музикалните умения на Ерика Адамс, са безспорни, често пъти се случва в подобни предавания мотивите за награждаването да не са свързани с таланта.

Малката Ерика е родена американския щат Колорадо (град Денвър). Баща й е американец, а майка й – българка. Семейството й се връща в България, когато тя е едва четиригодишна и към днешна дата живее в Града под тепетата. Името на госпожицата придоби известност още през миналата година, когато стана инициатор на благотворителен концерт, който имаше за цел да подпомогне деца с онкологични заболявания. Тогава тя успя да събере малки и големи на концерта си в Драматичния театър в Града под тепетата, на който пя заедно със свои връстници. Макар цената на билета да бе едва 5 лева, благотворителният концерт успя да набере средства в размер на близо 10 000 лева (9 600 лева).

Ерика дари всички тези средства на детската онкохематология към университетската многопрофилна болница „Св. Георги” в Пловдив. Запознати посочват, че Валентина Адамс (майката на Ерика) е учредител на благотворителна фондация с име „Светът на Ерика". Разбирайки за това, продуцентите на предаването били категорични, че трябва да направят всичко възможно, за да поощрят и популяризират фондацията, пише pik.bg. Дали пък това не е причината, поради която се носи мълвата, че голямата награда в „Големите надежди”, която е в размер на 30 000 лева ще бъде спечелена именно от Ерика?